Betalen/verzenden/ afhalen/retourneren

Verzendkosten, Afhalen, Verpakking, Betalen, Levertijd, Bestellen, Rembours,  Herroepingsrecht, Retourneren

Alle genoemde prijzen zijn vermeld in euro's en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Verzendkosten Nederland:

Bij bestellingen boven de €65 worden binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht als je kiest voor betalen door middel van 'vooraf overmaken' of 'ideal' !

 

De verzendkosten zijn:

1 t/m 87 waxxies: € 4,95

>88 waxxies en/of oliebrander/cadeauset/auto&kast verfrisser: € 7,95

>10 kg : € 13,90

 

Fietsbezorging in Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Zaandijk of Koog a/d Zaan: € 1,50

!Let op alleen  brievenbus pakketjes!

 

België / Duitsland / Frankrijk:

1 t/m 3 waxxies: € 5,90

4 t/m 35 waxxies: € 9,40

36 t/m 75 waxxies: € 10,00

76 t/m 87 waxxies: € 10,50

 

>87 waxxies en/of oliebrander/cadeauset: België   € 11,80

>87 waxxies en/of oliebrander/cadeauset: Duitsland € 11,13

>87 waxxies en/of oliebrander/cadeauset: Frankrijk € 15,43

 

 

Afhalen:

Afhalen is alleen mogelijk nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt!

Indien u tijdens het bestelproces voor afhalen heeft gekozen ontvangt u een email over de dag dat de bestelling kan worden afgehaald.

De afhaalmomenten zijn:

Maandag t/m zaterdag

Let op: ik werk 5 dagen met wisseldiensten

 

Afhalen kunt u doen aan de Vogelmelkstraat 15 te Krommenie.

* U kunt bij ons aan de deur gratis pinnen.

* U kunt contant betalen

* Wij kunnen u een "Tikkie" sturen via WhatsApp met een IDeal betaal verzoek.

* U kunt nu ook vooraf via IDEAL betalen

 

Verpakking:

Alle bestellingen worden met grote zorg ingepakt en verstuurd in een bubbeltjesenvelop of stevige brievenbus- of postpakketdozen.*

 

Levertijd:

Bestellingen worden, indien betaald binnen 3 werkdagen verstuurd. Op Zaterdag en Zondag worden er geen bestellingen verzonden. De levertijd is afhankelijk van de afhandeling door Postnl, gebruikelijk is dit 1 tot 5 werkdagen.

Bestellingen die worden verzonden in een brievenbuspakje of bubbeltjesenvelop passen gewoon in de brievenbus. Heel soms komt het voor dat een Brievenbuspakje niet kan worden bezorgd, bijvoorbeeld als de brievenbus vol is of kleiner dan het standaard formaat. In dat geval komt Postnl of DHL binnen enkele dagen opnieuw langs om het pakje te overhandigen of wordt het gebracht naar een afhaalpunt in de buurt.

Bestellingen die worden verzonden als pakket die niet door de brievenbus passen, sturen wij in de email van de verzendbevestiging een track & trace code mee. Met uw postcode en de barcode van het pakket kunt u de bezorgstatus volgen. Bent u de eerste keer niet thuis? Dan probeert de bezorger het pakket bij uw buren af te geven. Of de bezorger komt de volgende dag bij u terug.

Indien er bestelde producten (tijdelijk) niet leverbaar zijn zal er contact met u worden opgenomen en wordt er samen gekeken of er een alternatief product geleverd kan worden. Indien u toch van de bestelling af wilt zien, dan zal de order geannuleerd worden en het reeds overgemaakte geldbedrag worden teruggestort.

Alle (brievenbus) pakketjes zijn voorzien van een track&trace code.

Per e-mail krijgt u bericht om uw pakket te volgen.

 

*Indien er een vermoeden is van een zoekgeraakte bestelling bij PostNL of MyParcel of als er schade is ontstaan tijdens het transport, neem dan contact met ons op door middel van het invullen van het contactformulier op de pagina “contact/klachten”. Wij zullen u vragen een klachtenprocedure te starten bij de vervoerder, Waxxies.nl zal dit ook doen. We zoeken samen naar een oplossing.

 

Bestellen:

Hoe plaats ik een bestelling?

1. Ga naar het product van je keuze

2. Klik op “voeg toe aan winkelwagen”

3. Als je verder wilt winkelen, klik je op 'verder winkelen'.

4. Als je wilt betalen, maak dan een keuze voor de betaalwijze,

5. Voer eventueel een kortingscode in

6. Klik op ‘bestelling afronden'

7. Vul al je gegevens in

8. Indien je hebt gekozen voor iDeal, dan wordt je naar de iDeal-betaalsite geleid

9. Vervolgens kun je de bestelling afronden

 

Ontvang ik een orderbevestiging?

Ja, via mail krijg je een bevestiging van ons.

 

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn eigen adres laten leveren?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt een ander postadres invullen op het moment dat je de bestelling plaatst.

 

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Momenteel hebben wij 4 verschillende betaalopties.

Betalen kan op de volgende manieren:

•Vooraf overschrijven (Rekeningnummer: NL04 INGB 0006 6299 95 tnv waxxies.nl)

Waxxies zijn pas na betalng "gereserveerd". Het kan dus gebeuren dat waxxies in de tussentijd zijn uitverkocht. Voorkom teleurstelling en betaal op tijd.

•Betalen bij afhalen contant (svp gepast) of pinnen

•Ideal

•Rembours   (50% van de totale kosten vooraf overmaken op Rekeningnummer: NL04 INGB 0006 6299 95 tnv waxxies.nl )

Voor de betaalmethoden vooraf overschrijven, betalen bij afhalen, pinnen en Ideal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Rembours

Bij verzending onder rembours betaal je 50% van de verkoopprijs van de bestelde producten  + 50% van de rembourskosten vooruit. De totale rembourskosten zijn € 19,95 en worden als betaalkosten op de factuur vermeld. Per email ontvangt je de informatie om vooraf over te kunnen maken. Bij uitblijven van de vooruit betaling zullen wij  na 14 dagen de order annuleren. 

Om het risico op wanbetaling beheersbaar te houden zal Waxxies.nl een check op betalingsrisico uitvoeren. Na ontvangst van de vooruitbetaling zal de check plaatsvinden. De check duurt 7 werkdagen en start vanaf het moment waarop de vooruitbetaling is ontvangen. Bij een positief oordeel zal Waxxies.nl de producten onder rembours toesturen en betaal je bij ontvangst het restbedrag aan de pakketbezorger van Postnl.

Bij een negatief oordeel zal Waxxies.nl contact met je opnemen met het verzoek om het restant bedrag alsnog over te maken. Indien je toch de order wilt annuleren zal Waxxies.nl het vooruit betaalde bedrag terug storten op het rekeningnummer waarvan de betaling is ontvangen.

Indien het pakketje aan de deur wordt geweigerd worden de totale rembourskosten bij u in rekening gebracht en ingehouden op het terug te storten bedrag.

De korting met betrekking tot de verzendkosten bij bestellingen boven de €65,00 geldt niet voor bestellingen onder rembours.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail)  op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons beschikbaar gestelde modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld,  aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Retourneren is gratis als u gebruikmaakt van PostNL. U dient de bestelling eerst zelf te frankeren en krijgt dit bedrag bij terugbetaling van het aankoopbedrag van ons terug. De kosten voor retourzending via een andere vervoerder zijn voor uw eigen rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Retourneren:

Wat kost het om een verkeerd product terug te sturen?

Dat is afhankelijk van het gewicht van het pakket. zie de website van Postnl voor de tarieven. Wij vragen u alle retourzendingen te frankeren bij verzending.  Vermeld bij deze zending wel uw bank- of gironummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten.


Hoe kan ik artikelen retourneren?

U kunt met ons contact opnemen voor een retournummer. Vervolgens stuurt u het pakket via PostNL naar ons toe. 

Naar welk adres kan ik mijn bestelling retourneren?

Waxxies.nl
Vogelmelkstraat 15

1562AP Krommenie

U moet alle retourzendingen frankeren bij verzending. Vermeld bij de zending dat het gaat om een herroeping en/of het retournummer  en  uw bank- of gironummer zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten.

Voor beschadigde of incomplete producten zal er een schadevergoeding in rekening worden gebracht en ingehouden op het terug te storten bedrag.

 

 

© 2013 - 2024 waxxies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel